sobota, dubna 25, 2015

Cannelonni v rajčatové omáčce

Tento recept by mohl vyhrát cenu za rychlíka roku:)
Ideální, když dojdete vyčerpaní ze školy/práce domů, nechce se vám s večeří příliš dlouho piplat ale přesto si chcete pochutnat.


Na 2 porce potřebujete:

1 plechovku cannelloni fazolí
1 plechovku loupaných (krájených) rajčat
hrstka baby špenátu
hrst sušených rajčat
1 stonek jarní cibulky
1 stroužek česneku
sůl, pepř, chilli

Co teď?

Smíchejte fazole (zcezené) s loupaný rajčaty a nakrájenými sušenými rajčaty. Přidejte nakrájenou cibulku a rozmačkaný česnek. Směs hoďte na pánev (bez oleje) a nechejte chvilku povařit. Před koncem přidejte ještě čerstvý špenát. Dle chuti dosolte a dopepřete.

Voilá a je to!
Můžete podávat samotné, na římském/ledovém salátu, s pečivem..jak je libo ;)



Žádné komentáře:

Okomentovat